Domů » Seznam míst » Gazaň Winery

Gazaň Winery

Hovorany | Vinařství
Jsme mladé moderní vinařství, zabývající se výrobou jakostních a přívlastkových vín vyrobených z vybraných hroznů, které zrají v našich vlastních vinicích.

Víno z Moravského Toskánska

Zakladatelem vinařství je pan Jiří Gazaň, který nezdědil po předcích ani vinohrad, ani zkušenosti „jak víno vyrobit“. K vínu se propracoval postupem času. Dá se říct, „že si ho víno našlo samo“. Cílem našeho vinařství je vyrábět menší šarže vín vynikající kvality. Dalším z našich neskromných cílů je vytvoření portfolia zákazníků, se kterými budeme úzce spolupracovat na teoretické i praktické stránce výroby vína. Zda se nám to daří, to musíte posoudit Vy! Naši přátelé, kamarádi, zákazníci…

Degustace

Degustaci našich vín Vám připravíme na míru, dle vašich požadavků. Může trvat dvě hodiny, být celovečerní a v případě oslavy nebo svatby může být celodenní. Začínáme prezentací výrobních prostor a technologického postupu výroby našich vín, poté následuje představení jednotlivých vzorků. Během celé degustace probíhá volná diskuse, dle projeveného zájmu účastníků, která je doprovázena bohatým rautem, jenž si sestavují degustující na základě nabídkového listu.

Našim cílem je, aby si každý klient po ukončení degustace odnesl domů poznatky o celkovém postupu výroby vína, včetně jejich možného úskalí, popřípadě, aby se naučil rozpoznávat různé vady a nemoci vín. K tomu nám slouží testovací sada, která obsahuje zásadní a běžné nedostatky vín, nabízených v marketech a restauracích po celé ČR.

Služby

  • Ochutnávka vín
  • Posezení

Kontakt

GAZAŇ WINERY s.r.o.
Čejč 61
696 14, Čejč
Česká republika
info@gazanwinery.cz
www.gazanwinery.cz

Navštívit web

Máte dotaz?

Napište nám. Co nejdříve se vám ozveme zpátky.

    Chráněno službou reCAPTCHA. Google ochrana soukromí a smluvní podmínky.